Hautajaisjärjestelyt

Kun läheisen kuolema on koskettanut ja suru on suurin mutta samalla voimat myös vähissä, me autamme teitä hautajaisjärjetelyissä kokonaisvaltaisesti. Meidän kauttamme järjestyvät kaikki käytännön järjestelyt, johin haluatte meidät valtuuttaa.

» Lue lisää


Arkut ja uurnat

Meiltä löydätte toivomuksenne mukaan arkut ja uurnat vainajan viimeiselle matkalle. Ne ovat kotimaista käsityötä ja niiden valmistuksessa on otettu ekologiset arvot huomioon.

» Lue lisää


Hautakivet

Muistokiven kauneus syntyy sen yksilöllisyydestä. Huolella tehdyistä valinnoista ja harkituista yksityiskohdista. Ajatuksella suunniteltu ja asiantuntemuksella valmistettu muistokivi kertoo koskettavasti ainutkertaista elämästä.

» Lue lisää


Merihautaus

Viimeiselle matkalle aaltojen syliin

Merihautaus on vaihtoehto heille, joiden toivomus on saada meri viimeiseksi lepopaikakseen. Mereen siroteltava tuhka tai vesistöuurna voidaan Helsingissä haudata mereen Aabrahamin luodolla.

Merihautauksessa yhteistyökumppanimme on Helsingin hautauspalvelu. Heidän kanssaan uurna viedään merelle ja vesistöuurna merihaudataan tai tuhka sirotellaan mereen.Veneeseen mahtuu noin kymmenen hengen saattoväki miehistön lisäksi. Veneessä on mahdollisuus kuunnella meren ääniä, surumusiikkia tai meriaiheisia lauluja, omaisten valinnan mukaan. Edestakainen matka kestää noin tunnin, mutta omaisten toivomuksen mukaan, matka voi kestää pidempäänkin. Yhteistyökumppanimme Helsingin hautauspalvelu on suorittanut merihautauksia vuodesta 2005 ja niitä voidaan järjestää toukokuusta syyskuuhun sään salliessa sen.

Merihautaus on erillainen, ikimuistoinen hetki, joka meillä on mahdollista toteuttaa teille vainajan toivomusten mukaan, riippumatta siitä missä varsinainen  tuhkaus on tapahtunut.

Luotettavaa palvelua hautausjärjestelyissä.

Kauttamme mm.